Измама

По-долу ще цитирам коментар на мой читател, който иска да предотврати измамването на хората.

Искам по някакъв начин да спрем един човек от град Елена, който продава апартамент на Иван момчилов 95 и мами хора като взема пари от тях (капаро), а всъщност апартамента е ипотекиран и не може да се продава. Вече е излъгал един човек и мене почти, но слава богу не можа. Иска сума от 12000 лева за освобождавене от запрещението.

6 коментара so far »

  1. 1

    precision said,

    Всъщност, докато е ипотекиран апартамента може да се продаде, но само със съгласието на банката.. това, че се продава ипотекиран апартамент не означава автоматично, че става въпрос за измама.. общо взето всичко е въпрос на грамотно сключване на договори.. естествено, тарикати мислещи, че са ударили „кьоравото“ обикновенно са най-големите балъци 🙂

  2. 2

    някой си said,

    Разбира се ,че ипотеката не пречи на продажбата.След продажбата,банката си взема нейния дял и освобождава имота,няма никакъв проблем,но някои хора не са наясно с това и правят глупави коментари.А дори ако се купува с кредит от страна на купувача,всички документи се представят в банката за проверка,и се съхраняват там до приключване на сделката.Моля първо се допитайте за реда,после пускайте подобни коментари уважаема Елена и вашият четател.

  3. 3

    G-jo Elena ne se zanimavaite sas nechta koito ne sa Vi iasni Ne poznavate 4oveka za koito pishete tezi neshta. Za v badeshte se dopitvaite do kompetentni pravni organi i togava vzimaite rechenie dali da go otrazite vav Vachia komentar.Za momenta mnogo pozdravi na Vas i vazrojdenskia grad Elena . Manchev Mancho Sofia E-mail manteho@abv.bg GSM 0894832908 .

  4. 4

    ot Elena said,

    togava ya se probvayte da vzemete apartamenta i togava obijdayte Elena!!apartamenta e ipotekiran i stoynosta na zadaljeniata na tozi 4ovek sa 100 000-prodavaneto na apartamenta za 35 000 nama da re6i negovite zadaljenia-a i bankata nama da razre6i prodavaneto dokato ne se izdalji na bankata.neka raznistat izmamata teya koito pravat komentari-vseznaykovci!
    ami kakvo 6e kajete 4e e izmamil 2 4oveka sas vzeto kaparo-sas po 2 000 lv na 4ovek…….ya kajete 4e pak ne e izmama!!!!
    Elena ne si zgre6ila pri poblikuvaneto na taya statia-da ti e spokoyno sarceto!


Comment RSS

Вашият коментар